AVATARS CERÀMICS. Ceramistes de l'Alcora baix la mirada de Marta Mor
Del 18.08.18 al 21.10.18
 El Museu de Ceràmica de l'Alcora presenta la col·lecció de retrats de la fotògrafa Marta Mor, titulada Avatars Ceràmics. Una mostra en què s'exposen una sèrie d'obres creades a partir de la unió de la ceràmica, les persones i la fotografia.

La fotògrafa va proposar als artistes que foren ells mateixos els que decidiren com volien caracteritzar-se, sent ella la que, posteriorment interpretava l'escena davall el seu punt de vista, jugant amb la llum i l'edició. D'esta manera va crear retrats que capten la bellesa de la ceràmica, matèries primeres,… que units a la pell i els trets dels personatges, aconseguixen formar un retrat eclèctic i impactant.

En estos retrats prima la vitalitat col·lectiva del seu conjunt per damunt dels èxits individuals, es busca una visió que done a conéixer i ajude a comprendre la bellesa de la ceràmica i la singularitat del mitjà fotogràfic, convertint els ceramistes en les pròpies icones, d'ací la paraula que ho titula ‘avatars’.

Es pretén que cada visitant interprete les obres de manera lliure, tenint la intenció de la idea de la imatge per si mateixa, i que es cree un pont a nivell conceptual entre l'artista i l'espectador.
  • AVATARS CERÀMICS. Ceramistes de l'Alcora baix la mirada de Marta Mor
17 sql / 4 sqlseo / 0.06696916s.