37 Concurs Internacional de Ceràmica-CICA2017
Del 07.07.2017 al 03.09.2017
La trenta-setena edició del Concurs Internacional de Ceràmica ha tornat a situar l'Alcora a l'epicentre nacional i internacional de la ceràmica artística.

En el seu llarg recorregut, aquest prestigiós certamen ha anat evolucionant de manera més que satisfactòria, des d'uns inicis il·lusionants fins a un present fort i consolidat, caracteritzat pel reconeixement, l'excel·lent qualitat artística de les obres participants i l'extraordinària implantació internacional.

L'elevada participació il·lustra clarament l'interès que suscita el concurs alcorí a tot el món. En la present edició: 194 obres presentades, 123 ceramistes participants, més de 30 nacionalitats diferents representades de tots els continents.

El CICA compta amb un gran suport que ha fet possible aquesta brillant trajectòria, aixi com un espectacular increment dels premis a repartir, arribant en l'actualitat a una quantia de 16.600 €.

La Caixa Rural Sant Josep de l'Alcora, el General de l'Aire D. Federico Michavila i la Diputació de Castelló, juntament amb l'Ajuntament, són els principals patrocinadors. També nombroses empreses encoratgen i recolzen el certamen edició rere edició.

Gràcies a tots ells i a tots els artistes participants, sense la seua implicació tot açò no seria possible. I com no, destacar la gran tasca del Museu de Ceràmica, ànima i motor d'aquest certamen que enalteix i projecta el nom de l'Alcora més enllà de Les nostres fronteres.

Gaudeixin d'aquesta exposció del CICA 2017.

Samuel Falomir Sancho
Alcalde de l'Alcora
17 sql / 4 sqlseo / 0.09077001s.