Som artistes / We are artists
Exposició del Laude British School of Vila-real. Del 19 de desembre de 2016 al 29 de gener de 2017
Al mes d’octubre alguns alumnes d’art d’entre 14 i 18 anys del Laude British School of Vila-real vam visitar l’Alcora, una ciutat coneguda per la seua indústria ceràmica.
La importància de l’art i la cultura ceràmica és perceptible entre d’altres al seu Museu de Ceràmica i a les seues empreses artesanes.
Vam visitar l’empresa Art Antic, on vam poder gaudir de les explicacions de Salvador Negre, el ceramista que ens va acompanyar per les instal·lacions explicant-nos com es realitzen els murals artístics.
Entre d’altres vam veure com estaven pintant un mural destinat al nou restaurant londinenc de David Muñoz.
Al nucli urbà vam descobrir les textures dels objectes i la seua funció estètica i funcional, també vam anar classificant-les i capturant-les: visuals, tàctils, orgàniques, geomètriques, naturals, artificials, utilitàries, artístiques, etc.
Al Museu de Ceràmica vam visitar la col·lecció de Ceràmica Contemporània internacional, on vam tenir l’oportunitat d’inspirar-nos... i a continuació al taller de ceràmica, ens vam convertir en artistes ceramistes.
Els resultats es mostren en aquesta exposició.
A banda de les escultures i els murals no deixeu de veure la “Clay Motion” que va realitzar una de les nostres companyes: impressionant.
17 sql / 4 sqlseo / 0.07708693s.