Cap de semana amb nens
IMPRESCINDIBLE RESERVA DE DATA

Participants: grups de 10 a 30 persones.
Durada de la visita: aproximadament 2 hores Tarifes: 5 € per persona (inclou la cocció de les peces realitzades).

Visita ideal per a grups amb membres de totes les edats (adults i xiquets). Consta de tres parts:

1. Introducció a la ceràmica: nens i grans podran descobrir amb quins materials es fabrica la ceràmica, quines característiques físiques posseeixen l'argila i el fang, les propietats de la ceràmica, etc.

2. Recorregut lúdic i didàctic per les col•leccions de Terrissa Popular i Ceràmica Contemporània: mitjançant jocs podreu descobrir els diferents usos de la ceràmica (alguns molt sorprenents!) i moltes més sorpreses.

3. El taller de ceràmica: En aquesta part de la visita us convertireu en ceramistes. Podreu utilitzar tots els materials necessaris per realitzar les vostres pròpies creacions ceràmiques; diferents fangs, motlles, eines, torns. Un monitor ceramista us acompanyarà durant tota la visita realitzant demostracions i explicant els secrets de la ceràmica.

Estructura de la visita (amb temporització aproximada):
-10 min. Recepció del grup al Museu. Introducció a la ceràmica.
-20 min. Col•lecció de Terrissa Popular. Visita guiada: els usos de la terrissa. Demostració al torn de peu, descobriment de l'argila i dels processos de preparació del fang.
-20 min. Col•lecció de Ceràmica Contemporània. Materials, textures, tècniques, acabats...
-70 min. Taller Ceràmic. Modelatge de peces seguint les tècniques apreses en la visita a les sales del Museu.

Per acabar de passar un dia divertit i ple d'emocions, podeu combinar la visita al Museu amb els packs d'aventura que s'ofereixen a la Tourist Info de l'Alcora: kayak, tirolina, via ferrata, tir amb arc, paintball, etc.
21 sql / 7 sqlseo / 0.08165717s.